Print Large Format

Print Large Format

Datorita utilajelor performante pe care le utilizam, putem satisface cerintele clientilor nostri in materie de print pentru utilizare indoor si outdoor, pe diverse tipuri si latimi de materiale pana la 3.2m

Mesh-ul: este un material perforat cu destinatie outdoor, utilizat pentru reclamele de dimensiuni foarte mari, spre deosebire de altele, avand avantajul structurii (gauri mai dese sau mai rare), c
are ii confera rezistenta mai mare decat au altele (spre exemplu, este de preferat in locul bannerului in zonele in care curentii de aer sunt puternici). 
La o dimensiune foarte mare, se termo-sudeaza mai multe fasii. Finisarile obisnuite sunt tiv si capse perimetral.

Bannerul: este realizat din poliplan pentru print si poate avea 1 sau 2 fete. Grafica tiparita are rezolutie foarte buna, astfel putand fi expus in zone in care este vazut de aproape. 
La bannerele simpla fata, finisarile obisnuite sunt tiv si capse perimetral, iar optional fante de vant. Pentru cele dubla fata, finisarile sunt de obicei buzunare laterale si capse perimetral.

Polipropilena: este un material subtire, rezistent la apa, de preferat in locul hartiei datorita faptului ca nu se deterioreaza la umezeala. 
Se printeaza pe o singura fata si se poate lamina mat sau lucios. Este foarte utilizata pentru expunerea pe sisteme de afisaj gen roll-up, x-banner etc. 

Print pentru standuri expozitionale: se realizeaza pe diverse tipuri de materiale, cele mai utilizate fiind polipropilena si PVC-ul. Se pot lamina mat sau lucios si de obicei se printeaza pentru utilizare indoor.

Autocolant / stickere: autocolantul se poate tipari pe latime de 1.6 m, in functie de destinatie - pentru indoor sau outdoor. Se pot face stickere de la dimensiuni mici (2 - 3 cm) pana la dimensiuni foarte mari. 
Putem lamina mat sau lucios, pe latime de 1.6 m.
logo